Miért bízzon meg a LIPIMSZI szakértőiben?

Rugalmasság

A mai üzleti életben a rugalmasság kulcsfontosságú. Ezért az ügyfelekhez igazítjuk az együttműködést, maximálisan odafigyelve a partner igényeire.

Magas szakmai színvonal

Szakértőink számos területre vonatkozó szakvizsgával, jogosultsággal rendelkeznek, így munkájukat széles szakmai rálátással és magas színvonalon végzik.

Sokrétű tevékenységünk

Teljes körű szolgáltatásunknak köszönhetően sok területen szereztünk már rutint. Gyakorlatban használható tudást és tájékoztatást tudunk átadni partnereink számára.

15 év szakmai tapasztalat

Több mint 15 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött komoly háttértámogatást és hatékony segítséget biztosítunk ügyfeleink részére.

Lipák István

Irodánk egyszemélyes vállalkozásként 2003-ban gépészeti tervezéssel, gyártmány- és gyártástervezéssel, optimalizálással kezdte működését. Rövid idő elteltével a munkavédelmi tanácsadás felé – az elején még csak kiegészítő jelleggel - vette az irányt.

Látva azt, hogy partnereinket megelégedéssel töltötte el munkánk, a teljesség igénye megkívánta, hogy tudásunkat szélesítsük a tűzvédelem, a környezetvédelem és az emelőgépek biztonsága irányába is. Kollégáink között megtalálható tudományos fokozattal rendelkező gépészmérnök, munkavédelmi szakmérnök, emelőgép szakértő, élelmiszeripari gépészmérnök, környezetmérnök, minőségbiztosítási szakmérnök, tűzvédelmi tervező, tűzvédelmi főelőadó és igazságügyi szakértő. Mindezek garantálják a magas szintű ügyfél-megelégedettséget.

A szakmai és hozzáállásbeli hiányosságokkal bíró szolgáltatókkal szemben a gyengeségükkel küzdünk. E cél érdekében rugalmas, magas szaktudású kollégáinkkal állunk rendelkezésére meglévő ügyfeleinknek, melyek között remélhetőleg Önt is mihamarabb köszönthetjük Kedves Olvasó.

Üdvözlettel:
Lipák István mérnök-irodavezető

Mondja el Ön is véleményét!